Friday, August 21, 2009

Salam Ramadhan Untuk Semua

Sentiasalah setting niat, upgrade iman, download usaha, delete dosa, update doa, dan top up ilmu, supaya dapatlah redeem pahala banyak -banyak..




Selamat Berpuasa..


10 comments:

Chooyaya! said...

Tapi Intan tak puasa harini kan?

Anna said...

Ada reason lah kaksu...
Esk boleh puasa dah

redghost said...

intan ke ana ni? apsal ko panggil die kak su? aku ko panggil name jek ???

Chooyaya! said...

pasal dia rasa ko sebaya dia and aku ni perempuan tua. mesti ko gembira kan?

Anna said...

hahahahaha...aku hormat dia (kaksu)..sebab tu aku panggil dia kaksu.

Ko nak suh aku panggil ko abg pawie ker..
Baiklah abang Paweie

redghost said...

bagus bagus...skang gi basuh kasut kitaorang (abg pawie & kak su)...ko tuh junior.hahahaha

redghost said...

oi apsal ko tak on option untuk follow up comment ke email? tanye kak su cemane nak wat tuh

Anna said...

oit ko tak payah ar comment mcm pasal option or etc kat aku punya page..comment yang berkaitan dgn citer aku dah ler..

Banyak cantik muka ko nak suh aku basuh kasut ko oppsss abg pawie... ingat aku ni org gaji ko( walaupun ada iras2 muka orang gaji itupun kalau ko baca blog choyaya ar..)

Chooyaya! said...

hahahahahahah.. bangang jerk intan ni... ada ker mengaku diri sendiri muka cam roang gaji. tu yang kekadang terasa mcm nak lempang jerk intan ni

redghost said...

hapdet blog nih cepat