Thursday, August 20, 2009

A.E.I.O.U STOP!

Kalau kami (aku dan dia) baru lepas breakfast atau lunch, on the way nak ke meja masing - masing ( sambil catwalk ala2 boyot hehehe model) mesti ada orang (dia) akan cakap seperti subject di atas, dan dengan serta merta aku n dia akan stop n post, stop lagi dan post lagi..

Kenapa dia suka buat AEIOU sebab pakai high heel kemudian bila jalan tu bunyi kasut tu best, kalau pakai kasut yang tak cukup 3 inch tak sedap bunyi kasut tu..ia saya cakap yang BENAR..

Di antara - antara tempat yang suka A.E.I.O.U ialah:-

  • Toilet (ada cermin yang besar)
  • Lif
  • on the way nak ke kantin
  • parking keta


Mulut saper yang paling kecik

Lemon sape lagi besau
Siapa yang beria? Hang la beria..

Persoalannya siapakah dia?

9 comments:

Chooyaya! said...

Dia tu ialah aku.. Hahahahhahaha (ok intan, kaksu komen kat blog intan pun perlu ke intan nak dok sebelah kaksu sekarang ni?)

Anna said...

hahahaha..bengong dan biol kejap..

redghost said...

dia ialah korbes

Chooyaya! said...

redghost = licin

azura said...

Intan dulu pernah kerja under job personnel kan klu x silap

Anna said...

azura> a'aa penah keja kat situ...
ni azura mana erk?

Azura said...

azura yang kerja kat job personnel..i slalu kasi u pay slip..

Anna said...

Azura> ohhh.. i ingat u, yg comey2 n lawa tu kan
Come n Gmail with me Kasih08@gmail.com

Chooyaya! said...

Intan.... Kan Kaksu dah cakap jangan... arrghhh...!!! takper Intan... takper... *merajuk