Wednesday, August 19, 2009

"Intan masuk bilik saya sekejap"

Arghh bosan dengar subject kat atas tu...everyday everytime nak kena tengok dia buat keja.
Padahal bukan apa pun masuk dalam bilik dia tengok dia sign document, dengar dia membebel and ect..Tak sampai setengah jam panggil lagi, suh minta ambilkan fail personal dia dalam cabinet, padahal boleh amik sendiri ok...Bila dah masuk dalam bilik dia mesti lama, adalah dekat 15minit..pergh...bosan giler.

Perkara yang minta di lakukan:
  • Buat kopi tak nak manis - manis sangat (selalu kena complain)

  • ambil last Board Meeting Document (padahal kat belakang dia jer).

  • call Abang Man, suruh ambil beg dia bawak masuk dalam kereta.(Bossy)

  • kena tunggu dia abis sembahyang baru boleh balik (selalu lari plan dengan kawan kalau nak tumpang balik.)

  • tolong fowardkan email (sabar jer lah,,,)
Hari aku pakai baju kemeja dan seluar tapi agak ketat sikit terus dia buat muka ketat, konun tak suka ler pakai macam ni masa kat opis, gov katakan..takkan everytime nak pakai baju kurung...bosan ler tak dapat nak bergaya..

5 comments:

Chooyaya! said...

Intan, kaksu nak create email address pastu nak forward blog intan kat boss intan. muahahahahahaha

p/s: mesti follower intan benci giler ngan kaksu kan? haha

Chooyaya! said...

eh intan... intan dah pandai kaler2 font la! clap clap clap

Anna said...

jangan lah kaksu foward kat boss..
pls....merayu ni..

kaler2 font tu reti la tapi benda lain tak reti lagi.

Chooyaya! said...

ok. tp belanja kaksu makan yang sedap2 tgh hari ni. intan, jadik ke nak beli honda jazz tu?

Anonymous said...

hi kak intan.
saya suka komen yg jujur,TERUTAMANYA entry ni.