Monday, August 17, 2009

"Efficient & Effective Secretaries"

13 Ogos 2009
JW Mariot Bukit Bintang...
8.30 am - 5.30pm

Speaker: Halen Rose Peterson @ Halimah Rose Abdullah (omputih minah ni)

HR cadangkan dua org (Intan & Suraya) untuk pergi ke kursus tapi my boss suruh I pergi dulu dan kak su pergi hari lain dengan alasan kena ada salah sorang di office tapi I tak berjaya untuk mendengar si penceramah tu membebel.

First session ok lagi, bersemangat dengar tapi selepas coffee break pukul 10.30am tu terus mata jadi stim dan berangan-angan untuk ke Pavillion after course.

JW Marriot ok, mesti makanan yang banyak dan best tapi indah khabar dari rupa..Pinggan yang sangat besar dalam isi sikit juga...Ingatkan lagi makanan di serve buffet tapi dapat ala carte.



































9 comments:

Chooyaya! said...

Intan, kalo Intan banyak cerita yang bukan-bukan and mcm cuba nak menjatuhkan reputasi kaksu lepas ni, jangan harap la muka intan dapat keluar dalam blog kaksu and kaksu taknak dah ajar apapa lg. INGAT?!!!!!!

Anonymous said...

Intan tak berniat nak menjatuhkan sesiapa pun..percaya lah kaksu..

Chooyaya! said...

tu yang intan ckp intan jek yang terpilih tu apa? ingat bagus sgt ker cakap intan terpilih? kaksu tak terpilih la? jadiknya intan la bagus? cam tu?

Anna said...

bukan...intan nak cakap sebenarnya intan dapat pergi tu jer....

Chooyaya! said...

tapi intan cakap intan TERPILIH. Dapat pergi dengan TERPILAH 2 perkataan yang berbeza ok? Ni yang nak marah ni..

redghost said...

intah dah ade blog makanan...yeaaa...

choyaya-- perlukah aku masukkan intan...eh..anna dalam list blog aku????

Chooyaya! said...

hahahahha... dah edit... gud job.. :p

pawie : dia tanak glemer la pawie... hahahaha

Anna said...

tak perlu pawie...tak perlu mskkan dalam list ko...aku segan ler..

delyla said...

choyaya weiii ko marah bbtul ke nh? musykil lak haku... nmpak cm menda kecik aje... bkn kowang cm BFF ke?

insan bingung