Tuesday, June 10, 2014

UPDATE

Assalammualaikum


Kak Tsu tiap tiap hari tanya " Intan, bila nak update blog?" Aduh.. pening jugak sebab ada tukang reminder macam tu.. Sekarang ni Ira pun rajin pulak tanya "kak! bila nak update blog? " 

Macam mana la nak update blog, bila buka je page ada 1 online users.. kecewa!! Walaupun readear hanya kak su dan Ira. Thanks sahabat ku..

Toodless
IntanYg Kecewa

12 comments:

Chooyaya! said...

letak la gambar makanan banyak2
nanti ramai la yang tengok blog intan. haahha

Anonymous said...

Intan.. kita ni tiap2 ari mengharap intan update blog..
Hari ini intan update sikit sngt.. kita sangat kecewa okay...


yg kecewa,
kita :(

Anna Dayana said...

ooo itu je tips dia.. tapi still tak boleh lawan kak su..

Anamonis,

eh betol ke awak baca blog kita? terima kasih tau.. tapi kalau awak nak lebih adventure cuba baca blog Choyaya ke awak ni dari Fan Club Choyaya.. dia punya cite lagi MELETOP tau

Anonymous said...

Sikitnya you update..i hari2 tgk blog you tau.

:)

Lavender violet said...

intan..kite pon bace blog awk.. rajin2 update k :D

Anna Dayana said...

Anamonis @ Anonymous

awak org yg sama ke comment? at first pun ada comment dari anonymous gak. awak laki ke pompuan eh? hihihi
Nanti kita update la.. tggu tau..

LV,
kita akan rajin update blog lepas ni tapi bukan pasal makanan tau.. sebab kita tgh diet ni..

ok thanks uolls..

XOXO
ID

syuhada said...

hehe..ala kak intan, jangan kecewa2 ek.. ada je ni ha org baca.:) slalu jd silent reader jer. tapi untuk bagi semangat pada kak intan update blog, saya tinggalkan komen untuk akak. :) keep it up!

Anonymous said...

lawak la kak intan.
update je la. mula2 mmg la sorg sorg je baca. lelama ramai la.
Gooooo goooo!! :D

-ima-

Anna Dayana said...

Syuhada : tq sebab jd silent reader.. tq juga sebab support akk..

Anamonis/Ima: akk ni lawak dan bongok tapi kadang2 la..

Korang kena selalu visit tau!!

thanks

XOXO

Anonymous said...

Dari Anonymous yg kecewa smlm...

wahh.. x sangkan intan bls komen kita..kita tiap2 ari baca blog kak su.. sambil tu baca blog intan skali.. semoga lepas ni intan semakin bersemangat mengupdate blog cam kak su..

yg smlm kecewa hr ni happy,

Kita :)

Anna Dayana said...

Anonymous "KITA" : mesti la balas sebab Intan bukan banyak comment pun.. kalau ngetop sekali pon Intan mesti balas.. #feelingartisgitu
Intan tgh buat entry baru..nanti boleh share. Kak su baru update entry baru tau.. jgn lupa baca..

xoxo
INTAN

Anonymous said...

Tq awak.