Wednesday, June 11, 2014

Hi Intan. Ni Kaksu Hack Blog Intan.

Assalamualaikum.

Intan. Bila nak update entry baru? Lembap la Intan ni. Takyah la berangan nak buat entry panjang-panjang. Cerita je la apapa pon. Ni readers Intan semua dah tunggu ni. Tak habes-habes merepek je dengan Si Apis tu. Kawenkan dengan Apis je baru Intan tau. 

Pastu kan, kemain eh semalam punya entry ramai komen? Oooo betul eh bukan Intan yang komen sendiri guna anomonis? Kang nanti tetiba je, 'Kak Tsu, Intan nak buat pengakuan. Sebenarnya _________'. Hahaha. Ok ok. Kalau Intan dah ada follower sendiri good for U. 

So jangan lupa janji kiter Sabtu ni. Ahad pulak kiter makan kat kedai Kak Huda. OK? Intan check in rumah Kak Tsu je la Sabtu Ahad ni. Senang. Ok? Lagipon dah lama tak jumpa Shein kan?

Last but not least, LEKAS UPDATE ENTRY BARU!

From,
Kaksu

P/s: Sorry Kak Tsu hack blog Intan. Hahahaha


Skirt pwincess favorite Intan.

9 comments:

aziekz said...

heee
singgah...
ad jgk kwn hack..hack sendiri.bgtau umum plk tu.hee

Lavender violet said...

hahaha comel la korang ni..
kite follower blog kak su n intan
^_^

et said...

hi intan...

walaupun kak su yang update...akak tetap baca...hahaha...

yg benar
omnomnom

Anna Dayana said...

Aziekz: its ok.. dia inform before hack.. kita org mmg biasa hack2 ni.. no hurt feeling katanye..

LV :comel tapi selalu kak su pemenang kak su ketua kak su pendera kak su pembuli..hihihihi. cuba baca dlm blog kak su, dia suka buli intan kan

et:nampaknye peminat tegar blog choyaya ni.. tahniah..tq juga sebab sudi singgah

Anonymous said...

Hi Kak Su yg mengupdate blog intan..

Comel la kak su ni..siap tlong update kan blog intan.. untung Intan ad 'sifu' cam kak su..:)

to intan.. awk ad ape2 ek ngan apis.. hehehe...

p/s; kedai kak huda tu kat mane??

yg tggu intan update,

Kita



Anna Dayana said...

Anonymous KITA: hahaha best le dapat sifu.. tunjuk ajarku siput sedut ssssss... untunglahhhh..
Kita! Intan ngn apis takde apa2 la.. dia to bodyguard Intan je.. betoll tak tipu..

Anonymous said...

Hi Intan,

Bila awk nak mengupdate blog awk ni???? Kita tggu je.. Awk bz dgn si apis ye??

Kita tgok pic awk kat blog kak su..
posing manje gituu.. hihihihi..

Ok la...semoga awk semangat utk mengupdate blog awk ni..

-KITA- x.o.x.o gossip girl

Anonymous said...

Hi Intan,

Bila awk nak mengupdate blog awk ni???? Kita tggu je.. Awk bz dgn si apis ye??

Kita tgok pic awk kat blog kak su..
posing manje gituu.. hihihihi..

Ok la...semoga awk semangat utk mengupdate blog awk ni..

-KITA- x.o.x.o gossip girl

Anna Dayana said...

Anonymous KITA.

tengah karang ni.. dari minggu lepas sampai skarang tak siap siap lagi, tangok tak la best mana pun cite nak lebat kan. hihihi

TUNGGU!!!