Tuesday, November 3, 2009

Pulau Pinang

Kali ni nak pergi jalan-jalan kat Pinang lak...sonok ni..Kami tak plan pun nak ke sana. Ialah sementara boleh g jalan-jalan ni dan ada duit sikit, kalau duit banyak, lagi banyak nak bayar utang 5c iaitu credit card, car, condo, pastu tak ingat lagi 2 c tu apa.

Tapi untuk kali ni trip 2 hari 1 malam jer start pada hari khamis 5.11.2009 - 6.11.2009(jumaat). Rasanya macam membazir lama-lama kat sana padahal samanya kat KL. Pi sana sebab nak beli asam jeruk kat Komtar dan makan nasi kandaq kat Batu Feringgi.Nyum...nyum sedapnya...tak sabar rasanya nak makan nasi kandaq dengan papadom ni gara2 tengok citer Papadom dengan kaksu ari tu. Sila buka surayasulatin.blogspot.com , sehingga i teruja sangat nak makan nasi tu, dah la aritu makan nasi kat KLCC tak sedap tapi sebab terpengaruh dengan Papadom Saadom so nak jugak. ok bye


Nasi kandar kegemaran ramai..kuah bagi campuq no..


Asam laksa..glup...


sedapnya...air liur tengah berkumpul kat tepi mulut ni..meleleh rasa

3 comments:

yatiyahya said...

dah lama giler ktier tak gi penang....

Anna said...

kita pun lama x pergi..sonok ni..tak sabar rasanya

Chooyaya! said...

kiteer cuma lalu jerk kat penang... lg best