Monday, November 9, 2009

Dr. Cafe

Hari sabtu (7.11.2009) i g lepak kat Mont Kiara Dr. Cafe. I tak tahu nak citer direction how to go there, yang I tahu dekat ngn Masjid Wilayah jalan terus, u all cari building yang ada tulis Solaris.Dr. Cafe dekat ngn building tu lah. Itulah first time i g sana, maklumlah tempat2 macam tu semua tempat high class I memang tak layak nak kesana tapi disebabkan kawan I nak blanja I mimum coffee dan makan kek kat situ i relakan jua pergi ke sana walaupun i penat baru balik dari Penang..

Tempat tu very relaxing la, lebih kurang macam kat Coffee Bean..Special yang anda boleh jamah ialah starwberry cheese cake(recommended)...sangat sedap gile2..(two thumbs up for Dr. Cafe)dan kalau anda penggemar coffee boleh try kat cafe tu..mmg sedap macam-macam jenis coffee ada, yang lain tu macam biasa jer ice blended..ada lagi satu menu iaitu sandwich dipotong empat tapi inti dalam tu empat-empat berbeza(recommended)...sedap giler..ok bye...
p/s: kalau nak tahu add cafe ni carik dalam google ok..


ni roti croissant dalamnya inti rempah ratus

tempat lepak+gosip

nak tunjuk logo jer

mug yang cantik dan boleh dibeli tapi i rasa price dia mesti mahal


sandwich yang gile best, sepatutnya ada 4

tapi tinggal tiga sebab satu ada orang curik.


Pertama...ok..

Kedua...erm..ok

Ketiga... cukup2lah
"Best gile kek Dr. Cafe ni dari Secret Receipe tapi tak boleh lawan Alexis"

5 comments:

Chooyaya! said...

Intan, cara penulisan Intan dah tak mcm intan lagik.. I need the old intan... Intan yang ni sound poyo la. mementangla makan kt dr. cafe, terus cakap omputih. haha

cik EPAL said...

macam sedap kek tu :)

Anna said...

Sedap giler Epal tu...sumpah sedap u should try

Anna said...

Sebenarnya intan nak tulis---> sedap giler kek tu.. tapi intan tertulis---> sedap giler Epal tu..
Sorry to Miss Epal ok

Chooyaya! said...

hahahahah. bangang jerk intan.