Tuesday, September 15, 2009

Boyot ada Anak tapi anak dia ker?

KiKiKi Boyot dah ada anak.Congrate Boyot. Comey sangat anak dia. Ada empat ekor kesemuanya.Boyot ni dah berapa kali kawin ntah, dengan Bobby lah, Girl, Baby dan yang last kali Fifi. Semua dia nak, tamak betul lah.Kucing punleh kawin banyak-banyak..Tapi anak boyot kali ni lain lah warnanya, kenapa semua warna oren. Takder tercalit satu pun warna Boyot iaitu warna hitam kelabu taik anjing..hehehe...Takkan lah Fifi tu boleh menggatal dengan SnowBel. Sebab SnowBel bulunya warna oren.. Nama anak-anak Fifi hasil dengan Boyot atau SnowBel ialah:
  • Versace
  • Coco
  • Channel
  • Escada

Fifi dengan anak-anaknya



Inilah Boyot (Gemuk) yang kecik tu (oren)

SnowBel yang sangat manja

5 comments:

Chooyaya! said...

intan. boyot ni lah yang rogol mak dia sendiri kan? apa la boyot, dengan mak sendiri pon nak buat sex.

Anna said...

a'aa..Bobby tu mak dia..

redghost said...

ces tak berperi-peri nandos punya binatang membuat sex sesama muhrim. dah aku nak tulis blog takdek idea la. takkan nak citer pasal makanan pulak...karang cam stereotype blog orang

mrS May said...

fifie tu nama kiter....
naper dh bg kat dia???
huhuhuhuhuhu

Anna said...

Mrs May> adik kita yang letak nama tu...
mana kita tahu..kita tak berapa nak
ngam ngan si FIFI tu kita ngam ngn
BOYOT jer..