Friday, September 11, 2009

Bluetooth 3 Jam

Beli handphone baru tapi tak reti nak guna, aku gak yang kena transfer phone book dia kat handphone baru dia tu...Lama gile ok nak bluetooth .. sepatutnya aku yang kena buat transfer ni tapi sebab aku malas dan tibe-tibe ada idea yang bernas, aku pun suruhlah office mate(lelaki) yang buat transfer ni...hehehehe sekurang-kurangya aku boleh la layan blog ni..


Which one is better?


I think this one is much better..

Easy to use

5 comments:

NAzzXXra said...

hye intan..

it's me nazira..

let's exchange link!!

nice to know u have ur own blog!!

Pingfan said...

mengapa tak guna iphone? i lebih suka iphone, tapi mahal (T-T)

Anna said...

Pingfan..itu bukan i punya phone but its belong to somebody. im just helping to transfer the data and etc

redghost said...

blackberry storm vs iphone 3gs

aku vote iphone...tapi aphal ko bluetooth 3 jam? intel celeron ke hape?

Anna said...

Aku transfer phone book dia.mula2 aku copy all to memary card, tapi bila masuk sim card tu dalam phone baru dia macam susuh nak transfer so aku guna ;ah bluetooth n send guna business card. aku time tu pun dah penin kepala tau tak