Monday, October 27, 2014

welcome #bmw3series

Assalamualaikum semua sayang sayang ku

Ha sayang ke? Gila tak sayang.. Hahahaha.. Hari ini Intan nak jadi Pwrincess.. call me Pwrincess selama sebulan ni ok? kenapa jadi Pwrincess? sebab hari ini genap umor Pwrincess 30 (27.10.84) .. Haa 30 tau.. no more 20s lagi.. Dah takde makna suwet 16 ke  20 ke.. Officially 30 tau.. Huhuhuhu.. Dah macam kereta BMW3series tau.. umpama kereta BMW la  cantik laku, masih ada demand.. Hahahaha

Dulu dulu masa umor 12 tahun selalu terpikir bila la nak besar ni.. cepat la besar.. tak suka la nak sekolah sekolah ni.. buang masa.. Bila da belasan tahun pulak, Pwrincess pikir bila la nak kerja ni.. Tawaran belakon makin lama makin banyak..haishhh... Masuk pulak kolej, bila nak grad ni.. nak kerja tak sabar...kerja la weh bila tawaran berlakon makin merundun.. eh betol ke merundun? Hahahaha.. Now bila dah kerja, dah pakai kereta viva oren, pakai contact lens, muka da gebu sikit mula la jadi baloq liat.. mula la rasa eeee menyesalnya jadi besar..bila da besar banyak komitmen, lepastu sebok pulak nk kawin la nak beranak pinak lagi.. hahaha.. Normal la kan manusia memang selalu ada perasaan tak puas hati.. Kalau dalam subjek economi ni di panggil Scarcity..  

By the way, Pwrincess nak ucapakan ribuan terima kasih kepada sahabat, kesayangan, kecintaan, kegaduhan kemeriahan kerana buat party kecil kecilan untuk Pwrincess hari ini dengan tema berwarna merah makngah angang gedek gedek.. Semua perfect semua cantik.. Cuma Pwrincess tibe tibe rasa malu ye arrr.. malu umor Pwrincess da 30 tapi masih single and available anytime urgent ni tau... Petang tadi Ira call Pwrincess, dia suh pergi kat depan, bila tanya kenapa? dia kata datang je la.. ok ok fine akk datang sekarang.. Buka je pintu terus nampak bunga dalam bakul lepas tu mother tunggu kat tepi tu.. ooo Mother bagi present.. tq Mama.. Lepas tu tanya Ira, Mother da turun lif ke belum? Ira kata da turun.. Ok!!! kenapa mother bagi hadiah bunga siap ada buah-buahan  macam orang sakit? Akk sakit ke Ira? Ha ahh akk sakit mental.. Hahaha ok bye.. Eh lupa!!! nak baca citer Pwrincess version kak suraya(Choyayasecretgarden) boleh baca DISINI

Mari saksikan kegembiaraan Pwrincess dan dayang dayang jelita beraksi.. aa'one aa'two aa'three...



Pwrincess dapat kek .. eh bukan dapat tapi sponser from Surayadancer..


                             Skuad!!! Berlima lima lima..Tabik Hormat!!!! Sato Dua Sato


                                    Its a Truly Asiaaaa.. Bangga ni sambil berdepa depa tangan Pwrincess tau


Kaklong (baju kurung) tu adik dia Suraya.. tapi tak tahu kenapa kaklong dengan Pwrincess serasi.. Kita macam ada chemistry la. 


Auuwwwwww

Finally.. Fuhhh!!! nak nangeh tengok kalau Pwrincess bagi flying kiss tau.. Haa cepat sambut!!!


Toodles!!!
Pwrincess Intan

6 comments:

Lavender violet said...

heppy burfday princess intan!!!

Anna Dayana said...

thanks Lavender..

Reena Kamarudin said...

happy birthday intan the princess. boleh lah kan panggil intan walaupun awak tua setahun je dari kita. hehe. suka baca blog awak. keep it up.

Anna Dayana said...

Thanks Rina atas ucapan mu itu.. thanks juga sudi singgah blog kita. i dont mind, klau Rina nak panggil Intan pun.. Setahun je beza, tak lari banyak sangat kan.. hik hik hik

Anonymous said...

assalamu alaikum. HI intan. Skrg tak pakai safi rania gold lagi?

Anna Dayana said...

Waalaikummusalam...

Hi.. Intan masih guna safi tapi Safi Balqis je.. Alhamdulillah sebati dan ngam dengan kulit Intan.

Awak guna Safi jugak eh?

Heheehe